Background Image

despre noi

Refresh Therapy este locul unde să îţi recapeţi pofta de viaţă, energia, dar şi silueta pe care ţi-o doreşti.

image

Refresh Therapy

De-a lungul celor 12 ani de când şi-a descoperit pasiunea pentru masaj, prin mâinile terapeutei Liliana Palanita au trecut sute de oameni. Indiferent de tehnica folosită (cu beţe de bambus, Shiatsu sau Bowen), de scopul în sine (remodelare corporală, relaxare, reducerea stresului, reducerea durerilor de spate, musculare, de cap), la finalul şedinţei, toţi îi spuneau că se simt mult mai bine.

Fascinată de puterea pe care o are atingerea umană, a creat Refresh Therapy, un spa boutique cochet construit în jurul ideei de human touch. Deloc surprinzător, masajele sunt specialitatea casei şi soluţia ideală pentru a scăpa de griji, de emoţii negative, de celulită şi chiar de riduri. 

image

Conştientă de faptul că pentru o femeie, felul în care arată e strâns legat de felul în care se simte, Liliana a decis ca în lista serviciilor de la Refresh Therapy să îmbine masajele cu bambus, renumite pentru rapiditatea cu care elimină celulita cu aquabiking, o formă de mişcare pe cât de eficientă în pierderea în greutate pe atât de relaxantă.

În plus, întrucât multe dintre cele care luau loc pe patul de masaj din cabinetul său i se plângeau că sunt epuizate, că nu se mai pot concentra, că sunt măcinate de tot felul de probleme, Liliana s-a gândit să le vină în ajutor creând două masaje signature: unul de echilibrare emoţională şi altul potrivit celor care suferă de burn out. Ambele se desfăşoară în urma unui protocol unic, iar rezultatul este mereu acelaşi: la finalul şedinţei, se simt mult mai bine.