Background Image

servicii

image

AQUABIKING 
(cabină individuală)

Luptă corect împotriva kilogramelor în plus şi a celulitei, într-un AquaBike individual – dispozitivul inovator ce îţi permite să menţii controlul greutăţii şi aspectul dorit, prin sport tip cardio, relaxare şi terapii combinate… Toate în acelaşi timp! Pe parcursul celor 45 de minute de AquaBiking, accelerezi metabolismul, îmbunătăţeşti circulaţia, arzi calorii, combaţi celulita şi îţi menţii pielea catifelată. Iar după fiecare şedinţă, corpul şi mintea se simt relaxate şi energizate.

Această formă de mişcare nu te oboseşte, nu pune presiune pe articulaţii, te ajută să slăbeşti şi să îţi remodelezi rapid silueta, îmbunătăţeşte circulaţia limfatică, diminuează retenţia de apă, reduce celulita, transformă grăsimea în masă musculară şi conferă aspectul catifelat al pielii. Poate alina durerile articulare sau de spate, energizează organismul şi îi redă starea generală de bine. Şi este este 100% iginică! Cabina individuală şi apa utilizată sunt igienizate constant în timpul şedinţei de AquaBiking (cu ajutorul ozonului eliberat), iar după încheierea sesiunii, cabina este golită de apă şi sterilizată complet.    

image

MASAJ CU BEŢE
DE BAMBUS

Creat pentru a elibera stresul din organism, masajul cu beţe de bambus contribuie semnificativ la remodelarea corporală – elimină celulita, tonifiază pielea şi îi îmbunătăţeşte textura.

Când lupţi împotriva celulitei, nimic nu este mai eficient decât un masaj sau un ritual de remodelare corporală imediat după o sesiune de AquaBiking.

Masajul cu beţe de bambus va continua pentru tine toată munca depusă în AquaBike şi va duce mai departe beneficiile celor 45 de minute de terapii combinate.  

image

MASAJ REFRESH THERAPY

Recomandat săptămânal pentru ritualul propriu de îngrijire, masajul Refresh Therapy te deconectează după o zi solicitantă şi îţi pregăteşte organismul pentru un somn odihnitor, fără întruperi.

Tehnica Refresh Therapy are un puternic efect antistres, contribuind semnificativ la îmbunătăţirea calităţii somnului, detensionând muşchii încordaţi, conferind elasticitate pielii, corectând posturile greşite ale corpului – influenţate de sedentarism şi susţinând sistemul imunitar.

Un somn lipsit de calitate sau de cantitate poate slăbi sistemul imunitar, pentru ca organismul să intre în circul vicios al oboselii cronice. Tocmai de aceea, masajul Refresh Therapy relaxează organismul şi îl ajută să-şi recapete viteza de recuperare atât prin tehnica utilizată cât şi stimularea somnului de calitate în timpul nopţii. 

image

ELIBERĂRI CRANIENE SHIATSU

Această tehnică de masaj de relaxare îmbină stimularea uşoară a punctelor de presopunctură de pe aşa-numitele ”trasee energetice” descrise în medicina tradiţională chineză.

În timpul unui masaj de eliberare craniană Shiatsu, relaxarea este atât de profundă, încât migrenele sau durerile de cap pot fi diminuate, precum şi stările de anxietate provocate de stresul cumulat.

Iar pentru ca relaxarea să fie cât mai profundă în timpul unei şedinţe de eliberări craniene Shiatsu, la Refresh Therapy nu ne focusăm doar pe masajul scalpului, ci şi pe zona feţei şi a umerilor.  

image

MASAJ FACIAL
CU BEŢE DE BAMBUS

Beneficiile tehnicii de tonifiere a pielii şi musculaturii cu beţe de bambus se pot vedea şi pe chipul tău, tenul recăpătând-şi prospeţimea şi tinereţea într-un mod natural, plăcut, neinvaziv.

La Refresh Therapy alegem beţele potrivite de bambus pentru masajul facial, pe care îl îmbinăm cu masajul scalpului, al umerilor, al spatelui, al braţelor şi al decolteului (opţional) – pentru a aduce starea de relaxare şi a drescreţi fruntea (la propriu şi la figurat).

Această tehnică de masaj facial previne îmbătrânirea tenului şi reduce ridurile, conferind elasticitate pielii. 

image

MASAJ DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ
TEHNICA RAINDROP

Imaginează-ţi o ploaie cu 9 tipuri de picături aromatice - căzând uşor pe corpul tău, din cap până în picioare şi fiind masate până când uleiurile esenţiale se absorb în piele pentru o relaxare deplină.

Refresh Therapy îţi recomandă o terapie personalizată, pentru a preveni o posibilă reacţie alergică, utilizând uleiurile tale preferate. Cel mai apreciat este uleiul Valor, îmbogăţit cu lemn de trandafir, tansy albastru, tămâie, molid şi ulei de migdale şi a fost conceput pentru a echilibra energetic, a da curaj şi încredere. 

image

RITUAL STARE DE BINE

Uneori, ai nevoie să te deconectezi de tot ce e în jurul tău şi să te reconectezi cu tine. Iar cel mai bine e să închizi telefonul, să închizi ochii şi să îţi aloci două ore pentru o experienţă spa completă.

Acest ritual include: gomajul pielii, un masaj facial, un masaj corporal - din tălpi până în creştetul capului şi aplicarea unei măşti hidratante (pentru orice tip de ten) şi a fost gândit special pentru a te ajuta să să-ţi recapeţi echilibrul interior, concetrarea şi optimismul după perioade solicitante şi stresante.  

image

RITUAL ANTICELULITIC
Gerovital Equilibrium

Este un tratament de remodelare corporală cu un puternic efect anticelulitic, ce presupune:

✓ aplicarea unui gomaj enzimatic

✓ aplicarea unui activator

✓ aplicarea unui gel termoactiv cu acţiune accelerată în timpul masajelor cu role de jad

image
image

TRATAMENT FACIAL 
Gerovital Equilibrium

Acest tratament de hidratare anti-aging cuprinde: demachiant, apă tonică remineralizantă, gomaj enzimatic, masaj cu ulei relaxant tonifiant şi pietre de jad, filă multivitamine / colagen şi elastină (12%), o mască la alegere (mască calmantă şi regenerantă / detoxifiantă şi hidratantă / film-exfoliantă, lift-extrem / cremă mască de ochi).

image

RITUAL SPA RELAX BODY GEROVITAL

Acest ritual a fost creat special pentru a te relaxa şi a te înfrumuseţa din cap până-n picioare, atât prin tehnica utilizată cât şi prin produsele aplicate, marca Gerovital:

✓ Gomaj Enzimatic,

✓ Fiole Remodelare Corporală,

✓ Cremă de masaj SPArelax